Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις τελετές απονομών

Residential Development Awards 2020:
Απονεμήθηκαν τα βραβεία που προβάλουν την αριστεία στον οικιστικό κλάδο


Απονεμήθηκαν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου τα Residential Development Awards 2020, που διοργανώνονται από το περιοδικό Build της Boussias Communications και τελούν υπό την αιγίδα της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδας, του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηματομεσιτών και την Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Αρχιτέκτονες, εκπρόσωποι κατασκευαστικών εταιριών και μελετητικών γραφείων, έργα των οποίων ξεχώρισαν για την καινοτομία και την τεχνική αρτιότητα τους παρέλαβαν τα βραβεία τους και φωτογραφήθηκαν σε μία λιτή αλλά γιορτινή ατμόσφαιρα, στην ταράτσα του Tzaferi 16.

Τον νεοσύστατο θεσμό που προβάλει την πρωτοπορία στον οικιστικό κλάδο και αναδεικνύει την αριστεία στην οικοδόμηση σύγχρονων κατοικιών χαιρέτισαν νικητές των βραβείων και μέλη της Κριτικής Επιτροπής εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι η όλη βράβευση αποτελεί επισφράγιση της αρτιότητας της δουλειάς τους, αλλά και ένα σημαντικό μέσο προβολής της σε υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες τους.

Residential Development Awards 2020 Residential Development Awards 2020 (.pdf)
Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Ο κος Γεώργιος Σελιμέκος, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής αξιολόγησης τόνισε ότι «Ο θεσμός των βραβείων αναδεικνύει τις ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές προτάσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οι οποίες αποσκοπούν στην άρτια πραγματοποίηση τους και στην εκπλήρωση όσο γίνεται καλύτερων συνθηκών για να ζήσει ο άνθρωπος, αλλά όμως και να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή προστιθέμενη αξία για την μελλοντική αξιοποίησή τους». Στην κριτική επιτροπή των βραβείων συμμετείχαν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Developers και Μεσίτες.

Μεγάλοι νικητές των βραβείων αναδείχτηκαν η XOXarchitects που απέσπασε τον τίτλο Residential Architect of the Year και η Stokas Inc που διακρίθηκε ως Residential Constructor of the Year. Platinum διάκριση απέσπασαν η Vikelas Architects στην ενότητα «Νέες Κατασκευές», η Deda & Architects στην ενότητα «Ανακατασκευή, Ανακαίνιση & Αποκατάσταση Διατηρητέων Κατοικιών» και η Nicol Ridley στην ενότητα «Εσωτερικός & Εξωτερικός Σχεδιασμός».

Commercial Property Awards 2020:
αναδεικνύοντας τα πιο καινοτόμα έργα στη δόμηση κτιρίων με εμπορική χρησιμότητα


Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου οι νικητές των Commercial Property Awards παρέλαβαν τα βραβεία τους και φωτογραφήθηκαν στην ατμοσφαιρική ταράτσα του Tzaferi 16, στο Γκάζι.

Σε μία σύντομη τελετή απονομής, λόγω των μέτρων ενάντια στη διασπορά της πανδημίας, εκπρόσωποι από αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες και developers, νικητές και μέλη της κριτικής επιτροπής εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι ο νεοσύστατος θεσμός αναδεικνύει την αριστεία στη δόμηση κτηρίων με εμπορική χρησιμότητα και δίνει μία μοναδική ευκαιρία να προβληθούν τα έργα που ξεχωρίζουν σε πρωτοπορία και καινοτομία.

Commercial Property Awards 2020 Commercial Property Awards 2020 (.pdf)
Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Mε την κορυφαία διάκριση «Developer of the Year» ξεχώρισε μεταξύ των νικητών η Dimand AE, η Prodea Investments που απέσπασε τον τίτλο «Real Estate Investment Company of the Year» και η Urban Soul Project με την κορυφαία διάκριση “Architect of the Year”. Με Platinum βραβείο ξεχώρισε επίσης, η Noval Property στην κατηγορία Νέες Κατασκευές

Τα βραβεία διοργανώνονται για πρώτη φορά από το περιοδικό Build της Boussias Communications και απευθύνονται σε όσους εμπλέκονται με τη μελέτη, την κατασκευή, την ιδιοκτησία και την πώληση εμπορικών κτηρίων. Στην κριτική επιτροπή των βραβείων συμμετέχουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Αρχιτέκτονες, Θεσμικοί Παράγοντες, Developers και Μεσίτες.

Τα Commercial Property Awards, διοργανώθηκαν με την στρατηγική συνεργασία της archisearch.gr και την τιμητική υποστήριξη της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδας, του International Union of Property Owners, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Χορηγοί επικοινωνίας των βραβείων είναι τα portal Michanikos Online και το ypodomes.com

Στρατηγικός Συνεργάτης

Χορηγοί Επικοινωνίας

Διοργάνωση

Official Publication

Build
Construction